3. NOVEMBER 2020 kl. 09:40
eSuperligaen er tilbage

I aften starter femte sæson af eSuperligaen, og skal man tro på bookmakerne, er Brøndby eSport favoritter til at vinde titlen.

I forhold til de sidste sæsoner er der en stor ændring, da der i både sæson 5 og 6 skal spilles på både Xbox og PlayStation. Også i spillertruppen er der sket ændringer forud for FIFA21-sæsonen, da Alexander ’Lillelys’ Laustrup er kommet til fra Lyngby BK og erstatter Niklas Jakobsen. Derudover er Lukas Blazek også blevet en del af truppen, samtidig med at han fortsætter på det talentfulde akademihold, FIFA Masterclass. Derfor ser truppen til sæson 5, således ud:

Fredberg ’Fredberg’
Daniel ’Dingo’
Alexander ’Lillelys’
Lukas Blazek. 
Daniel Barnewitz (Coach)

Du kan følge med i eSuperligaen hos Viaplay og TV3 Max, hvor der spilles på tirsdage og onsdage fra klokken 17.00, eller følg Brøndby eSport på Instagram.com/brondbyesport, hvor der vil blive opdateret fra alle kampe.

Første kamp for Brøndby eSport er i dag kl. 17:00 imod Lyngby BK.