Hermannsson: AaB er altid gode på hjemmebane

01.11.2020 10:00

Søndag går det løs i 3F Superligaen igen, når der er vigtige point på spil i opgøret mod AaB. Hjörtur Hermannsson forventer også en svær kamp mod et toptændt AaB-mandskab, der oftest plejer at spille gode kampe på deres hjemmebane oppe i Nordjylland.

- Vi skal ud og finde vores egne løsninger i kampen mod AaB’s gode pres, og vi har også førhen spillet nogle gode kampe mod Aalborg. Vi har også været under pres mod dem i tidligere kampe, for deroppe er det altid et svært sted at slippe afsted med et godt resultat, det ved vi, lyder det fra Hermannsson.

- Når de møder os senere i dag, så ved vi, de et toptændte og klar til at give alt, hvad de har. De er notirsk gode og har ofte været det, når vi har mødt dem oppe på deres hjemmebane. Vi har ofte spillet svære, men også sjove kampe mod dem gennem tiden, og jeg er helt sikker på, at kampen senere i dag også bliver det.

- Vi har fået en masse vigtige point, og så sent som i lørdags spillede vi en rigtig god time mod FC Midtjylland, og det er også noget af det, vi skal tage med ind i kampen mod AaB senere i dag og bygge videre på, slutter forsvarsspilleren.

Kampen kan ses på TV3+ med kampstart klokken 18.00.

Foto: Getty Images