18. OKTOBER 2020 kl. 10:00
Uhre: Forventer en meget svær kamp

Senere i dag spiller vi første kamp efter landsholdspausen, når vi på Sydbank Park møder SønderjyskE i 3F Superligaen. Der venter på forhånd en svær opgave, da sønderjyderne er ubesejrede i deres seneste ti hjemmekampe i træk.

Uhre forventer derfor et svært opgør, og spillerne skal være klar fra start, hvis de skal hive point med hjem.

- Det bliver en rigtig svær kamp for os mod SønderjyskE, for det er lang tid siden, at de har tabt en kamp på hjemmebane. De har også et godt hold, så vi skal virkelig være på stikkerne, hvis vi skal tage derned og hive point med hjem. Så det bliver uden tvivl en meget svær opgave, siger Uhre, der forventer et hjemmehold, der kommer hårdt fra start.

- Jeg forventer, det bliver en hård kamp. Nu har jeg selv spillet i klubben, og jeg ved, hvad de kommer med. De kommer med hele hjertet, og derfor bliver det en hård kamp, hvor vi fra start skal have sat noget godt spil op fra kampens begyndelse, hvis vi skal spille forbi dem. Det vigtigste bliver, at vi skal have fat i bolden fra start, for de kommer ud på banen med en masse intensitet og er stærke i duellerne.

Det er første kamp efter den netop overståede landsholdspause, og angriberen fortæller, at truppen og staben har brugt ugerne på at arbejde hårdt og få restitueret.

- Vi har arbejdet hårdt i den første uge, og så har vi arbejdet lidt mere taktisk i den her uge, så det har været godt med lidt afvekslende træning. Det har også været fint lige at få lidt ro til hovedet og så koble lidt af, træne igennem og så have lidt fri efterfølgende, fortæller angriberen, der har leveret fine præstationer på det seneste.

- Jeg har haft en opadgående kurve de sidste mange kampe – både før og efter sommerferien, så jeg synes det har været rigtig fint. Først og fremmest har jeg spillet mere, end jeg har gjort før i tiden, og så fungerer de der indbyrdes mekanismer bedre, jo mere tid man får sammen. Folk er begyndt at vide, hvornår de skal spille mig, eller hvornår jeg egentlig laver en finte for at løbe den anden vej. Så jeg føler bestemt, det går den rigtige vej.

Foto: Getty Images