18. OKTOBER 2020 kl. 19:15
Niels Frederiksen: Det første mål afgør kampen

SønderjyskE satte søndag eftermiddag en kæp i hjulet og sluttede vores sejrsstime, da de vandt over os på Sydbank Park. Det var ellers en kamp, vi dominerede i store dele af første halvleg, men effektiviteten udeblev, og så dukkede sønderjyderne op efter pausen og bragte sig i front.

Netop målet kort efter pausen mener Niels Frederiksen blev udslagsgivende for nederlaget.

- Jeg synes bestemt, vi var med i kampen. Så kommer vi til anden halvleg, hvor de scorer et mål og får så et mål mere efterfølgende. Det første mål kommer lidt til at afgøre kampen, for det bliver lidt svært for os i anden halvleg, fordi de stiller sig langt tilbage og forsvarer sig dygtigt. Vi får skabt nogle chancer, men ikke nok, og så udvikler kampen sig lidt på SønderjyskEs præmisser på grund af det første mål, fortæller cheftræneren.

- Der er momenter i vores spil, som vi godt kan bruge. Men vi spiller som udgangspunkt for at vinde, så vi er ærgerlige og skuffede lige nu. SønderjyskE har et godt hold med dygtige spillere. De har nogle angribere, der gør det godt, og så er de gode til at forsvare den hjem i anden halvleg.

Foto: Getty Images