13. OKTOBER 2020 kl. 15:25
Frendrup efter Reserveliga-remis: Vi skal blive ved med at lægge på

Vi mødte her til eftermiddag FC København i Reserveligaen i en kamp, der endte 2-2. Vi kom ellers foran to gange undervejs i kampen, men københavnerne slog hurtigt tilbage ved begge mål med hurtige scoringer. Morten Frendrup synes det var en god kamp med masser af tempo og godt spil.

- Jeg synes egentlig, det var en rigtig god kamp med masser af tempo, gode dueller og godt spil. Så jeg synes, det var en rigtig fin kamp. Vi har jo masser af spil, og det fortæller mig også bare, at vi skal blive ved med at lægge på, fortæller Frendrup og sætter ord på Pavlovic' uofficielle debutmål.

- Det er selvfølgelig utrolig vigtigt at få Pavlovic i gang. Men det er selvfølgelig vigtigt at få alle i gang, for her er der brug for alle, og vi behøver alle spillere. Men det var dejligt at se 'Pavlo' komme i gang.

Du kan se resten af interviewet på Brøndby Indefra.