9. OKTOBER 2020 kl. 11:50
Køb Gult-kampagne skudt i gang med forlængelse af partnerskab med SPORTMASTER

I dag skyder vi gang i en ny Købt Gult-kampagne, hvor vi præsenterer en række af vores største partnere. Vi lægger ud med en glædelig nyhed- vi kan dele sammen med SPORTMASTER. For to år siden trådte SPORTMASTER ind som Euro Partner i Brøndby IF, og den aftale har man netop forlænget i yderligere to år.

Administrerende direktør Ole Palmå fortæller om et samarbejde, som strækker sig langt ind i hjertet af klubben.

- Vi har et rigtig godt samarbejde med SPORTMASTER, og derfor er vi utrolig glade for, at vi sammen med SPORTMASTER netop har underskrevet en 2-årig forlængelse af kontrakten. SPORTMASTER har med sit store fokus på lokalidrætten fra dag ét engageret sig i hele klubben, hvor de blandt andet har engageret sig med foreningen, ligesom de er med, når Brøndby Cup spilles og derudover engagerer sig med vores samarbejdsklubber, som alle drager fordel af samarbejdet. At se et partnerskab folde sig ud i den grad og komme ind i hjertet af klubben er fantastisk, og vi ser frem til at fortsætte det tætte samarbejde i de kommende år. 

Teamsport Manager hos SPORTMASTER, Tobias Kaas Westh, fortæller om partnerskabet.

- Vi har forlænget vores samarbejde med Brøndby IF i yderligere to år, da vi har oplevet et fantastisk samarbejde, som har skabt værdi for begge parter. Vi gør meget ud af at engagere os i samarbejdet med hele klubben og være en aktiv del af det store fællesskab Vestegnen er så kendt for, og det er vi glade for at fortsat kan være en del af i de kommende år.

For at fejre den forlængede aftale har SPORTMASTER lavet et tilbud til Brøndby-fans, hvor de tilbyder 20%* gennem en særlig rabatkode, man kan få ved at besøge vores Køb Gult-side vi dette link. Her kan du bakke op om klubbens partnere, som bl.a. har særlige tilbud til det blågule fællesskab i en tid, hvor klub, partnere og fans bakker op om hinanden.

*Gælder ikke i forvejen nedsatte varer, medlemspriser, livepriser og udvalgte varer. Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatordninger eller fordelskort