25. SEPTEMBER 2020 kl. 10:45
Brøndby IF søger full stack PHP-udvikler til udvikling af digitale platforme
Brøndby IF er inde i en spændende udvikling og har stor fokus på at videreudvikle vores digitale platforme.
Vi søger derfor en talentfuld og dygtig full stack PHP-udvikler, som skal hjælpe os med at udvikle og få vores digitale systemer til at spille sammen, så vi kan levere en kundeoplevelse, der vil sætte nye standarder i fodboldens verden.
Du vil træde ind i en nyoprettet stilling i den kommercielle afdeling, hvor du vil arbejde tæt sammen med den digitalt ansvarlige i et digitalt team.
 
Dine primære opgaver bliver at være med til at udvikle og optimere vores egne platforme og systemer samt at integrere med eksisterende eller fremtidige tredjeparts-systemer. Vi arbejder primært med Laravel, så det er en fordel, hvis du har erfaring med dette framework.
 
Du vil få stor indflydelse på dit eget arbejde, og du vil være med til at designe løsningerne. Vi forventer derfor, at du kan holde overblikket og levere løsninger i høj kvalitet. Du vil have høj selvbestemmelse og ansvar for egne opgaver i din arbejdsdag, og det er derfor vigtigt, at du har et drive, som bringer dig fremad.
 
Det er en fordel, men ikke et krav, hvis du også interesserer dig for fodbold.
 
Arbejdsopgaver
Udvikling af egne systemer
Udvikling af integrationer mellem systemer
Vedligeholdelse og udvikling af databaser
Databehandling og modellering
 
Vi forventer, at:
Du har en relevant teknisk baggrund/uddannelse
Du er løsningsorienteret og har erfaring med komplekse softwareløsninger
Du har erfaring med at udvikle og implementere API’er
Det vil være et plus, hvis du har erfaring med Laravel og frontend frameworks som Vue eller React
 
Vi tilbyder
Hos Brøndby IF vil blive en del af et unikt fællesskab og en del af et af Skandinaviens største sportsbrands. Vi har et spændende, afvekslende og hårdtarbejdende miljø, hvor vi er drevet af passion og vinderkultur. Du får mulighed for både personlig og faglig udvikling gennem sparring med dygtige kolleger og arbejde med spændende projekter.
 
Brænder du for muligheden?
Så send os en kort ansøgning samt dit CV i en samlet PDF-fil til Troels Johnsen på [email protected]. Ansøgningsfrist er 10. oktober 2020, men vi indkalder løbende kandidater til ansættelsessamtale.
 
Tiltrædelse snarest muligt.