Pavlovic: Ser frem til at komme ud på banen igen

22.09.2020 13:50

Andrija Pavlovic er ny mand i Brøndby-trøjen, efter han blev præsenteret i lørdags. Og selvom resten af truppen har fri om tirsdagen, var den nye angriber mødt ind for at træne i dag. I den anledning satte Pavlovic ord på skiftet til Vestegnen, og den serbiske angriber lægger vægt på, at han kan se sig selv i klubbens filosofi.

- Jeg var på udkig efter at prøve noget nyt, og da jeg snakkede med fodbolddirektøren og træneren, kunne jeg virkelig godt lide deres filosofi. Og det virker, som om at klubben er på vej i den rigtige retning. Så grunden til, at jeg valgte at tage hertil, er, at jeg tror på filosofien, og jeg tror på, at både klubben og spillerne kan udvikle sig meget, fortæller Andrija Pavlovic til Brøndby Indefra.

- På grund af Coronaen har jeg ikke spillet fodbold i noget tid. Det har påvirket hele fodboldverdenen, og jeg ser frem til at komme ud på banen igen og vise mig frem. Jeg er opsat på at bevise mig selv her og vinde trænerens tillid. Jeg vil hjælpe holdet, og jeg ved, at jeg er i stand til det.

Du kan se hele interviewet med vores nye angriber på Brøndby Indefra.

I de kommende par uger skal grundformen bygges op og pudses til, og det forventes derfor, at Brøndby IF’s nye spydspids vil være klar til kamp omkring landsholdspausen i oktober.