21. SEPTEMBER 2020 kl. 13:10
Frendrup: Derby-sejren giver ekstra smil på læben

Søndag eftermiddag blev FC København besejret med 2-1 i et næsten tomt Parken. Opgøret startede mindre godt, da vi kom bagud efter 12 minutters spil, men Jesper 'Jobbe' Lindstrøm og Uhre sørgede for de to scoringer, der sikrede de tre point og sejren over ærkerivalerne. 

Morten Frendrup styrede slagets gang på midten af banen, hvor han spillede alle 90 minutter - og han kunne også berette om en ret god stemning i omklædningsrummet efter kampen.

- Det giver selvfølgelig noget ekstra smil på læben, når man vinder et Derby inde i Parken. Det var virkelig også bare en fed måde, vi fejrede sejren på efter kampen, og der var sang og glade dage inde i omklædningsrummet, siger Frendrup og sætter et par ord på kampens forløb.

- Først og fremmest var det utrolig dejligt at vinde – og så lige inde i Parken, det er altid en virkelig dejlig følelse at vinde over dem. Selve kampen var meget rodet, men samtidig intens, men egentlig var det vigtigste bare, at vi vandt. Jeg synes også, der kom en del stop i kampen, og der blev i perioder lavet mange frispark. Jeg fik selv også lavet nogle flere bolderobringer, men jeg føler stadig, at jeg skal arbejde mere i forhold til spillet på bolden, slutter den ærgerrige midtbanespiller.

Foto: Getty Images