13. SEPTEMBER 2020 kl. 18:55
Vigen: Forløsende at se bolden gå ind til sidst

Spillerne leverede her til aften et comeback af dimensioner, da Simon Rosted pandede bolden i nettet og sikrede os sæsonens første tre point dybt inde i overtiden. Det lå dog ikke i kortene hele tiden, at vi skulle vinde kampen, da FC Nordsjælland kunne gå til pause mod en tomålsføring. Fordi man kom bagud med to mål, er det derfor også ekstra forløsende at stå med de tre point efter kampen, mener Lasse Vigen.

- Det var jo fantastisk at se Rosted dukke op der i overtiden og heade bolden i mål. Det er så fedt for Rosted at score på den der, og det var også en super bold lagt ind af Radosevic. Vi fuldfører et comeback her på førstedagen, og det var meget forløsende at se den gå ind til 3-2 til sidst, lyder det fra Vigen, der også scorede et flot mål med indersiden til stillingen 2-2.

- Nu har jeg ikke sparket ret meget det seneste års tid, men det var da meget rart at se den gå ind, og det er da helt klart også noget, jeg skal lægge på mit spil. Men det var virkelig dejligt at få scoret på den.

Se resten interviewet med Lasse Vigen på Brøndby Indefra.

Foto: Getty Images