Rosted: Bliver en fed oplevelse at møde Crystal Palace

04.09.2020 15:08

Brøndby IF spiller i morgen sidste testkamp i denne preaseason, når vi ovre i London spiller mod Crystal Palace, der til dagligt huserer i Premier League. Det er for begge mandskaber sidste testkamp, inden deres respektive ligaer går i gang igen, og derfor er kampen en generalprøve for begge klubber.

Sigurd Rosted ser frem til kampen mod Crystal Palace, som han mener, at alle spillerne kan bruge til noget, da det engelske mandskab kommer med et niveau, mange af Brøndby-spillerne ikke har spillet på før.

- Det bliver rigtig sjovt at møde et Premier League hold som Crystal Palace i morgen. Det bliver en utrolig fed oplevelse, og jeg tror ikke, der er mange på det her hold, der har begået sig på det niveau, som vi skal ud og spille mod i morgen. Men det bliver super god læring for alle os spillere, og der kommer til at være mange ting, vi kan tage med os fra den kamp. Alt i alt kan jeg fortælle, at hele spillertruppen glæder sig meget til at spille den kamp, lyder det fra Rosted med et smil.

Foruden morgendagens kamp har spillerne og trænerstaben brugt dagene i det engelske som en mini-træningslejr, og Rosted mener også, at spillerne har godt af at komme hinanden ved. Og selvom opstarten har været langt senere end normalt, så mener nordmanden dog, at opstarten har været nogenlunde upåvirket af Corona-pandemien.

- Selvom det er en speciel situation, vi er i, så er det godt at få bygget endnu mere på holdet og få en koncentreret mini-træningslejr herovre i England, hvor vi lærer hinanden endnu bedre at kende. Generelt synes jeg, på trods af Covid-19, at vores preseason har været forholdsvis normal, selvom vi alle ved, der har været nogle lidt usædvanlige omstændigheder rundt omkring i samfundet og i verden. Men det er klart, at det er en smule specielt for os spillere, at sæsonstarten ligger så sent, som den gør. Men ellers synes jeg faktisk, at det har været en forholdsvis normal opstart for os spillere.

- Jeg ser helt vildt meget frem til sæsonstarten. Det er klart, at man selvfølgelig nyder de få uger, man har ferie i. Men man indser ret hurtigt, hvor meget man savner fodbold. Så vi glæder os rigtig meget til at tage hul på sæsonen. For man går igennem en lang preseason med lange dage og hårde træninger, så vi har selvfølgelig glædet os utrolig meget til at starte sæsonen igen, slutter forsvarsspilleren.

Kampen mod Crystal Palace kan streames live for abonnenter på Brøndby Indefra klokken 16.00 i morgen.