Niels Frederiksen: Nu skal vi bringe friskhed ind i spillerne

03.09.2020 18:10

Tidligt i morges drog Brøndby-spillerne til London, hvor de på lørdag skal spille den sidste træningskamp før 3F Superligaen begynder i næste uge. Modstanderen på lørdag er Premier League-holdet Crystal Palace, og cheftræner Niels Frederiksen ser frem til at møde et hold fra en af de stærkeste ligaer i verden.

- Vi har spillet tre træningskampe, hvor vi i to af dem mødte hold fra lavere rækker, og så mødte vi OB fra 3F Superligaen. Nu slutter vi med at møde et hold fra en af de stærkeste ligaer i verden, hvor vi virkelig får testet os selv, og det glæder vi os til. Vi har i opstarten trænet længe og hårdt både fysisk og mentalt, så nu handler det om at bringe noget friskhed ind i spillerne. Derfor bliver træningerne i London mere taktisk fokuseret i forhold til vores struktur med og uden bold og knap så fysisk betonet.

Brøndby-truppen, der drog til London, var uden de to unge midtbanespillere Anis Slimane og Morten Frendrup. De er begge rejst med U19-landsholdet, som spiller to venskabskampe mod Tyskland. 

- Vi ville naturligvis gerne have haft Anis og Frendrup med herover, men vi har vidst længe, at de skulle med U19-landsholdet, og derfor har vi brugt dem begge en del i de første træningskampe i forskellige taktiske konstellationer. Så vi har allerede arbejdet rigtig godt med dem, og de er trods alt relativt hurtigt tilbage, da U19-landsholdet kun er væk i fem dages tid, så de er med i alle træninger i næste uge. De får forhåbentligt spillet nogle gode kampe mod Tyskland, og de er i spil til FC Nordsjælland-kampen.

Kampen mod FC Nordsjælland spilles næste søndag kl.16:00, og forberedelsen i trænerteamet er for længst gået i gang.

- Jeg var selv oppe og se FC Nordsjælland spille mod HB Køge i sidste uge, og i trænerteamet er vi begyndt at analysere, hvordan vi skal gribe kampen an. Spillerne bliver først indviet i disse tanker fra på onsdag i næste uge, da al fokus lige nu er at bruge de sidste træninger på at arbejde med vores eget spil og struktur i holdet.

Kampen mod Crystal Palace bliver spillet på Selhurst Park på lørdag kl.16:00 dansk tid, og Premium-medlemmer kan se kampen live på Brøndby Indefra.