2. SEPTEMBER 2020 kl. 15:25
Billetinformation til de kommende hjemmekampe

I går meddelte Sundheds- og Ældreministeriet via Lovtidende, at man har forlænget de midlertidige restriktioner og påbud for tilskuere til fodboldkampe, der var gældende i sidste del af den seneste sæson. Det betyder, at Brøndby IF må lukke cirka 8.500 sæsonkortholdere og partnere ind til de kommende hjemmekampe i den nye sæson.

Administrerende direktør Ole Palmå forklarer, at man stadig er i dialog med myndighederne, om muligheden for at få øget kapaciteten.
 
- Som udgangspunkt må vi ind til 31.oktober desværre kun lukke samme antal tilskuere ind, som vi gjorde i slutningen af sidste sæson, men vi arbejder for at få øget kapaciteten. Sammen med myndighederne gjorde vi og de øvrige klubber i 3F Superligaen os en masse erfaringer i sidste sæson med hensyn til at mindske den potentielle smitterisiko og optimere afviklingen af kampe under de gældende restriktioner og påbud. Disse erfaringer gør, at vi mener, at vi med enkelte justeringer af protokollerne forsvarligt kan lukke flere ind uden at man går på kompromis. Det er vi sammen med Divisionsforeningen i tæt dialog med myndighederne omkring og forventer en snarlig afklaring. Vi åbner dog allerede i morgen kl.14:00 for at sæsonkortholdere kan trække billet til kampen mod FC Nordsjælland, mens vi altså stadig afventer det endelige antal tilskuere vi må lukke ind.
 
Information til sæsonkortholdere om kommende kampe
Grundet de fortsatte tilskuerrestriktioner, er der ændringer i hvordan dit sæsonkort vil virke i de kommende kampe. Dette betyder blandt andet, at vi ikke kan tilbyde vores sæsonkortholdere deres faste sæsonkortplads, ligesom at sæsonkort ikke giver automatisk adgang til kampen. 

Sæsonkortholdere har i stedet mulighed for at trække en gratis billet til alle kampe på Brøndby Stadion. Der er ingen deadline for at trække billet, så længe der er ledige pladser på stadion, men vi opfordrer dog til at trække din billet så snart du har besluttet at komme til kampen. 

Ud fra historikken på antallet af sæsonkortholdere, som møder op til en kamp, forventes det, at alle sæsonkortholdere som ønsker en billet til en given hjemmekamp, vil have mulighed for dette. 

For at tilgodese de forskellige priser, man har betalt for sit sæsonkort, vil der være følgende retningslinjer for, hvilke pladser sæsonkortholdere kan vælge:  

- Sæsonkortholdere på Sydsiden og J. Jensen tribunen vil som udgangspunkt have mulighed for at trække billetter på endetribunerne.  
- Sæsonkortholdere på GSV-tribunen eller Carlsberg-tribunen vil have frit valg på hele stadion. 
 
Billetsalg 
Der vil som udgangspunkt ikke være frit billetsalg til vores hjemmekampe, da alle pladser til kampene vil være reserveret til partnere og sæsonkortholdere. Det forventes at partnere og sæsonkortholdere vil udnytte den fulde kapacitet vi kan tilbyde. 
Hvis der mod forventning er lav efterspørgsel blandt sæsonkortholdere, vil et begrænset antal billetter kunne sættes i frit salg. Dette vil ske efter en løbende vurdering af efterspørgslen og den ledige kapacitet til kampen. 

Følg med her på siden for opdateringer omkring billetsalg. 

Sådan trækker du billet til kampen som sæsonkortholder:

- Gå ind på kampen på Billetto (linket bliver delt via mail og sociale medier)
- Indtast sæsonkortnummer i rabatkodefeltet øverst på siden
- Vælg plads på stadion
- Vent indtil billetten er i kurven og prisen er rettet til 0 kr.
- Gentag for eventuelt flere sæsonkort
- Gennemfør ordren
 
Mulighed for kompensation til sæsonkortholdere 
Til kampe hvor du som sæsonkortholder ikke kunne få lov at trække en billet, fordi stadion var udsolgt, har du mulighed for at få kompensation. 

For at kunne modtage kompensation, er det påkrævet, at du udfylder følgende skema: https://brondby.typeform.com/to/JyK1HS6U 

Deadline for ansøgning om kompensation for kampe spillet i efteråret 2020 er fredag den 7. januar 2021. Vi behandler først alle ansøgninger om kompensation efter denne dato. 
For andre henvendelser eller spørgsmål vedrørende sæsonkort bedes du skrive til [email protected] 

Du kan læse om alle forhold og de oftest stillede spørgsmål på denne side.

Foto: Getty Images