Jan Bech Andersen om regnskab: Tilfreds med retningen vi har sat

27.08.2020 08:45

Tidligere i dag aflagde Brøndby IF halvårsregnskab, hvor man præsenterede et resultat for årets første seks måneder på -11,9 mio. kr. mod -41,7 mio. kr. i samme periode sidste år.

Bestyrelsesformand og hovedaktionær Jan Bech Andersen fortæller om regnskabet.

- Årets første seks måneder har været en uønsket rutsjebanetur. Vi lagde godt fra land i årets første to måneder og eksekverede på strategien, både kommercielt og i den sportslige sektor, hvor CV og holdet lykkedes at reducere omkostningerne. Så kom marts, og Coronaen ramte os alle. 

- Selv under de meget svære vilkår regeringens påbud og restriktioner, der har gjort sig gældende for vores branche i de sidste mange måneder, er jeg tilfreds med, at vi har holdt fast i den sportslige og kommercielle retning, vi satte før Coronaen ramte, og at vi har ikke ladet os rokke. En stor tak skal lyde til alle medarbejdere, sponsorer og fans for en stor og loyal støtte i en svær tid.

- Når vi kigger ind i de kommende måneder, så er det frustrerende, at vi stadig afventer eventuelle COVID-19-relaterede påbud og restriktioner ifm. kampafvikling i efterårssæsonen, som påbegyndes om lidt over to uger. Det er langt fra ideelle arbejdsforhold, man giver os som branche, og selvom vi gør alt, hvad vi kan, er der stor økonomisk usikkerhed, når vi kigger ind i efteråret. Men vi klør på som organisation for hele tiden at forbedre os, og jeg håber på, at vi inden længe kan få mulighed for at afvikle kampe med så få restriktioner som muligt for så mange af vores tilskuere som muligt.

Hele halvårsregnskabet kan læses her.