Niels Frederiksen: Et fint punktum på en god træningsuge

22.08.2020 16:02

Her til eftermiddag spillede vi første testkamp i preseason, da Næstved BK kom på besøg. Spillerne har indtil videre haft en lang træningsuge, der kulminerede med 45 minutters spilletid til de fleste spillere, og cheftræner Niels Frederiksen var også tilfreds med det aftryk, spillerne satte.

- Det vigtige i dag var, at vi fik sluttet en meget hård træningsuge med, at alle spillerne fik 45 minutters kamp i benene. Så synes jeg, der var nogle fine ting i spillet rent offensivt – vi fik skabt en masse chancer og scorede tre mål. Vi har haft en rigtig fin træningsuge, så det her var et godt punktum, lyder det fra Niels Frederiksen, som sætter par ord på Peter Bjur, der kvitterede med to mål.

- Vi fik jo et mål fra wingbacken, hvor vi prøvede Peter Bjur på den position i en 3-5-2-opstilling. Det var egentlig rigtig fint, men han skal selvfølgelig også vænne sig til den position. Det er klart, vi gerne vil have, at vores wingbacks kommer i dybden og får nogle afslutninger. Det gjorde Bjur et par gange i dag. Den ene gav så pote, og det er rigtig fint.

Tobias Børkeeiet var tilbage i kamp efter otte måneders skadepause, og cheftræneren var også glad for at se nordmanden tilbage på banen.

- Det er rart, at Tobias Børkeeiet er ude af det skadeshelvede, som han har været i. Det er otte måneder siden, han har spillet rigtig fodbold, så det er klart, der ligger nogle uger nu, hvor han skal have noget kamptid og blive helt fit i forhold til at spille kampe. Men han har ikke flere skadeproblemer, så det ser godt ud for ham. Han er jo dygtig i det lange pasningsspil, hvor vi kan ligge og lave nogle skift med bolden, når han modtager bolden inde midt på banen.

- Rezan så også rigtig fint ud, og han får vist nogle af de ting, han som gør ham til en rigtig dygtig spiller. Han er god til at finde mellemrummene og dermed gøre sig retvendt, og han var også god i presset i dag, slutter cheftræneren.

Foto: Getty Images