28. JULI 2020 kl. 18:00
Mraz tager tilbage til Empoli FC

I den netop afsluttede sæson havde vi Samuel Mraz i truppen på en lejeaftale fra Empoli FC, og nu tager den slovakiske angriber tilbage til sin italienske klub.

- For dem, der har fået denne nyhed gennem medierne foranlediget af Sams frisør, er der jo bare at sige, at frisøren havde ret denne gang. Sam har været ramt af en meget uregelmæssig sæson i forhold til at opnå længere perioder med stabil fast spilletid - først konkurrence-situationen med Kamil, senere hele Corona-perioden og senest da han blev testet positiv for Corona-virus. Selvom Sam utvivlsomt har potentiale og kvalitet, vil vi i første omgang ikke gøre brug af den købsoption, vi har i aftalen med Empoli.  

- Det har ikke været en nem beslutning, men som situationen er, så er det den rigtige beslutning at tage. Vi vil gerne takke Samuel for hans indsats for klubben, og vi vil følge hans næste periode tæt.

Samuel Mraz nåede at spille 23 kampe og score fem gange for Brøndby IF.

Foto: Getty Images