25. JULI 2020 kl. 09:30
Niels Frederiksen: Vi skal sikre fjerdepladsen

I morgen går vi på banen til sæsonens sidste opgave, når vi skal en tur til Aarhus for at møde AGF. Cheftræner Niels Frederiksen er ikke bleg for at indrømme, at succeskriteret er en sejr i jagten på at sikre fjerdepladsen. 

- Målet er at vinde. Det vigtigste for os nu er at forsvare vores fjerdeplads. Vi er to point foran AaB og skal vinde i morgen for at være 100 procent sikre. Derudover vil gerne vi gerne gå på sommerferie med en god fornemmelse, og det gør vi bedst med en sejr. 

Niels Frederiksen godkender det slutspil spillerne har leveret, hvor man i de hidtil ni kampe endnu ikke har tabt imod ligaens tre medaljetagere. Den stime vil cheftræneren gerne slutte med en sejr. 

- Hvis vi kan afslutte Mesterskabsspillet med tre sejre, to nederlag og fem uafgjorte, vil det for vores synspunkt være okay. Selvfølgelig ville vi gerne have vundet mere, men isoleret set har vi indtil nu spillet fem kampe lige op med de tre øverste hold i tabellen, så kan vi slutte med en sejr i morgen, vil det være godkendt. 

For cheftræneren er det vigtigt, at holdet ikke lader sig skræmme af det tryk, AGF givetvis vil komme ud til opgøret med, hvis det søndag skal blive til tre point på Ceres Park. 

- Vi skal være klar over at AGF kommer med 120 procent. Det gør de altid, når de skal møde os - sæligt på hjemmebane. Nu spiller de ovenikøbet for medaljer. Så vi skal være opmærksomme på, at de kommer buldrende med en masse energi. Det skal vi selvfølgelig kunne matche. Vi skal være kloge. AGF er er rigtig dygtige i omstillingerne, og det skal vi sørge for at have styr på. Vi skal tænke os om når vi angriber, og så skal vi spille med stort mod, for jeg tror også vi får tid og plads til at spille. Det skal vi drage fordel af, afslutter Niels Frederiksen. 

Du kan følge opgøret på BrondbyLive på Twitter og på TV3+, når der er kampstart klokken 19:00. 

Foto: Getty Images