22. JULI 2020 kl. 23:00
Niels Frederiksen: Der er bund i de unge spillere

Sæsonens sidste hjemmekamp var mod de danske mestre fra FC Midtjylland, og det endte med en pointdeling i en kamp, hvor cheftræner Niels Frederiksen havde valgt en ung startopstilling med en central midtbane bestående af Morten Frendrup, Anis Slimane og Jesper Lindstrøm.

Og både de unge og de rutinerede fik en klar besked med på banen fra Niels Frederiksen.

- Jeg sagde til spillerne inden kampen, at vi skulle ud og måle os mod de bedste i Danmark, og det kunne vi kun gøre, hvis vi tog kampen op på alle positioner, og det synes jeg egentlig, at spillerne gjorde rigtig fint. Det var fremadrettet og aggressivt.

Om den gode indsats fra blandt andet de tre unge spillere på midtbanen.

- Der er bund i dem. De har noget at bidrage med, og de spiller op med Onyeka og Evander, der er rigtig dygtige spillere, så kæmpe cadeau til de unge, men også til alle de andre.

Du kan se hele interviewet med Niels Frederiksen på Brøndby Indefra her.

Foto: Getty Images