14. JULI 2020 kl. 09:10
Ole Palmå: Reetableringen af Sydsiden er genoptaget

Tilbage i februar kunne vi fortælle, at det indledende arbejde med at renovere Sydsiden Nedre kunne påbegyndes, efter man netop havde gennemført emissionen. Tre uger efter denne udmelding ramte corona-pandemien Danmark og satte en brat stopper for arbejdet. Nu er der dog godt nyt til de mange Brøndby-fans. Arbejdet med at reetablere Sydsiden er genoptaget, og man forventer, at Sydsiden Nedre er reetableret i november.

Administrerende direktør Ole Palmå fortæller.
 
- Ligesom vi var gået i gang med arbejdet på Sydsiden, så ramte corona-pandemien Danmark og satte en stopper for arbejdet. Nu har vi dog rigtig godt nyt. Sammen med vores arkitekt og ingeniører har vi nu kunnet genoptage arbejdet, og hvis det forløber planmæssigt, så forventer vi, at reetableringen af Sydsiden er færdigt og står klar i november. Det har hele tiden været en prioritet for os at få reetableret Sydsiden, da stemningen fra vores fans er en vigtig del af at komme til fodbold på Brøndby Stadion. Man ser med al tydelighed i disse tider, at fodboldkampe uden fans bare ikke er det samme, og vi vil gerne give vores fans de bedst mulige forhold at dyrke fællesskabet i.
 
På grund af myndighedernes nuværende restriktioner er der p.t. ikke aktive fans på Sydsiden Nedre, men når restriktionerne på et tidspunkt bliver løftet, og Sydsiden Nedre er reetableret, så vil den igen kunne huse op mod 4.700 blågule fans.

Foto: Getty Images