'Jobbe' inden Derby: Følelsen er god

11.07.2020 11:00

Torsdag aften kom de blågule tilbage på rette kurs, da det både lykkedes at laver fire mål og holde endnu et clean sheet. Jesper Lindstrøm havde en god følelse af, at holdet gjorde flere ting rigtigt i sejren, som de nu kan bygge videre på og forhåbentlig tage med ind til morgendagens Derby. 

- Det er altid dejligt at vinde, og at kunne vinde 4-0 er selvfølgelig endnu bedre - også nu hvor vi kom rigtigt skidt fra AaB-kampen. Vi snakkede lidt om det her reaction-time, hvor vi kan ændre vores måde at spille fodbold på, og det synes jeg, vi viste i kampen mod FCN. Vi spiller rigtig godt, men mod slutningen får de mere overtag, hvor Marvin har en vigtig redning på straffesparket, og så kører vi dem lidt over til sidst. Så en god følelse og dejligt at tage de tre point, fortalte Lindstrøm efter opgøret. 

Angriberen selv var i torsdagens kamp meget ivrig for at vise sig frem og selv komme på måltavlen, og selvom Lindstrøm måtte nøjes med en assist, lægger han ikke det store i det. 

- Jeg har en på stolpen, som vi godt nok scorer på bagefter, og så har jeg også en, jeg sparker forbi, som var en forholdsvis stor chance. Nogle gange scorer man, og andre gange gør man ikke. Jeg har det sådan, at hvis holdet vinder, så er jeg ligeglad med, hvem der scorer. Selvfølgelig havde det været rart at få lavet en enkelt kasse inden Derbyet, så man kan få lidt selvtillid derfra, men vi vinder 4-0, og Uhre laver tre mål, så jeg har intet at klage over. 

Netop at næste opgave er Derbyet på søndag, er noget, den unge 'Jobbe' ser særligt frem til. Den unge angriber kan muligvis se frem til at startdebutere. 

- Det vil være mit første Derby fra start, hvis jeg vel og mærke får lov at starte inde. Under alle omstændigheder bliver en kæmpe oplevelse, og det bliver superfedt. Nu er der også fans på stadion igen, så selvom det desværre ikke er vores egne, giver det altid noget ekstra i de her kampe. Så det glæder jeg mig til, siger Jobbe og uddyber, hvordan de tre point skal hentes.

- Vi skal ud at spille vores eget spil og være mere kyniske, end vi var senest, da vi brændte enormt mange chancer, hvor vi både kunne være kommet foran og have lukket kampen. Vi skal turde have bolden og true dem i deres bagrum, afslutter Lindstrøm. 

Du kan se kampen på 3+, og allerede kl. 17:00 kan du se optakt til kampen - dette foregår dog på TV3 Sport.

Foto: Getty Images