30. JUNI 2020 kl. 14:00
To spillere testet positiv for Covid-19

Ved den ugentlige Covid19-test er to Brøndby IF-spillere testet positive. Det drejer sig om Samuel Mraz og Simon Hedlund. Begge er symptomfrie. I samme test testede alle øvrige spillere og stabsmedlemmer negativt.
 
- Vi følger protokollerne nøje, og ved den ugentlige test af spillere og stab er to spillere testet positive. Begge er symptomfrie, og nu følger vi de givende retningslinjer, der er udarbejdet af Divisionsforeningen for personer, der tester positivt. Dette indebærer, at de to spillere skal blive hjemme i syv dage, siden de blev podet, hvilket var i går (mandag den 29.juni). Selvom alle de øvrige spilleres test var negative, så tester vi for en god ordens skyld den øvrige spillertrup og stab igen for at eliminere enhver tvivl, forklarer Brøndby IF’s holdlæge Jonas Vestergaard.
 
For Samuel Mraz og Simon Hedlund betyder det, at de i første omgang må sidde over i søndagens kamp mod AaB. Begge spillere vil fra starten af næste uge blive indlemmet i spillertruppen igen, hvor der vil blive foretaget en lægefaglig vurdering af, om de kan være til rådighed til kampen mod FC Nordsjælland torsdag den 9. juli.

Cheftræner Niels Frederiksen fortæller, hvad det betyder at være uden de to spillere mod AaB.
 
- Først og fremmest er det meget betryggende at vide, at vores protokoller virker. Det svækker os naturligvis med Simon og Samuel ude i den kommende kamp, men vi har Jesper Lindstrøm tilbage fra karantæne, og Mikael Uhre spillede sin måske bedste kamp i Brøndby-trøjen i søndags. Derudover har vi en masse gode spillere i truppen, der har vist, at de kan spille på flere positioner. Så vi skal nok finde nogle gode løsninger. Vi har masser af selvtillid i holdet og er ubesejret i Mesterskabsspillet, så vi tager til Aalborg for at vinde og jagte tredjepladsen.
 
Kampen på søndag i Aalborg spilles kl.18:00 og vises på Canal 9 og Dplay.