28. JUNI 2020 kl. 20:40
Niels Frederiksen: Spiller en meget professionel og klog kamp

Statistikkerne talte kraftigt imod det, men inden opgøret mod FC Nordsjælland håbede cheftræneren på, at det ikke ville blive en kamp med for mange mål og chancer i begge ender - en 'tjubang'-kamp, som han kaldte det.

Efter 90 minutter kunne Niels Frederiksen dog tilfredst se tilbage på en kamp, der endte 2-0 til gæsterne fra Brøndby IF, og det var derfor en glad cheftræner, Brøndby Indefra fangede umiddelbart efter slutfløjt.

- Vi undgik de her store rum, som, vi ved, at FC Nordsjælland er rigtig dygtige til at løbe og spille i, fordi de har mange dygtige og hurtige individualister. Så det var vores plan at sige, at vi stadig skulle have intensitet og være offensive, men vi skulle hele tiden være kompakte, og det synes jeg, at drengene lykkedes rigtig, rigtig fint med, fortalte cheftræneren.

- De (FC Nordsjælland, red.) bryder sig ikke om, når modstanderen har bolden, og derfor var det en del af strategien i dag. Og jeg synes, at drengene de gør det fint og spiller en meget professionel og klog kamp i dag.

Du kan se hele interviewet med Niels Frederiksen på Brøndby Indefra, hvor der også er reaktioner fra Mikael Uhre og Andreas Bruus.

Foto: Getty Images