27. JUNI 2020 kl. 10:00
Niels Frederiksen: Skal ikke blive en ’tjubang’-kamp

I morgen kl.18:00 fløjtes der op på Right to Dream Park mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF. Siden sæsonen 2015/16 har Brøndby IF fået point i otte ud af de ni besøg i Farum i form af fire sejre og fire uafgjorte. Cheftræner Niels Frederiksen fortæller her, hvordan de blågule taktisk vil gribe kampen an.
 
- Vi ønsker en kamp med høj intensitet, og vi skal have fart i vores hold, men det skal ikke udvikle sig til en ’tjubang’-kamp med chance på chance i begge ender. Vi skal være gode til at tage temperaturen på kampen, og her er den centrale midtbane og vores forreste folk vigtige, da de skal aflæse, hvornår vi skal frem og stresse FC Nordsjælland, og hvornår vi skal afvente.
 
Superligakampe mellem FC Nordsjælland og Brøndby IF er ofte målrige med et gennemsnit på godt tre mål pr. kamp. Men de 10 seneste Superligakampe mellem de to klubber har budt på ikke færre end 44 scoringer - heraf 27 til Brøndby IF - svarende til et gennemsnit på 4,4 mål pr. kamp.
 
- Det var godt at se, hvordan vi lykkedes med at skabe gode chancer mod FC København. Vi har også netop mødt FC Midtjylland og AGF, som er svære at skabe chancer imod, men FC Nordsjælland spiller meget mere offensivt og tager flere chancer i deres spil, så det vil give os nogle muligheder. Vi glæder os til at komme til Farum og spille en god og underholdende kamp, afslutter cheftræneren.
 
Kampen spilles kl.18:00 og vises på Canal 9 og Dplay.

Foto: Getty Images