Niels Frederiksen: Vi er ikke tilfredse med resultatet

21.06.2020 21:15

- Vi er ikke tilfredse med resultatet, når vi kigger på vores præstation i dag, men vi er tilfredse med at få det ene point, når vi kommer bagud så sent i kampen.

Det var en cheftræner, der var både skuffet og lettet efter dagens uafgjorte resultat i mesterskabsspillet første Derby. Men skuffelsen over kun at få det ene point efter en god indsats med masser af skabte chancer, fik ikke lov til at skygge over fremgangen i det offensive spil.

- Vi var tilbage på det offensive spor, hvor vi skabte chancer, og fik spillet til at glide. Jeg synes, vi skaber en del chancer i dag. Når vi kigger på chancerne, synes jeg, vi skal vinde den her kamp, men vi må også erkende, at vi ikke er så langt fra at tabe den – det er jo relativt sent, vi kommer bagud og får udlignet.

- Man frygter som træner altid at komme bagud sent i en kamp, hvor man egentlig har leveret rigtig flot. Der er altid den risiko, at skaber man nogle store chancer og sender mange frem offensivt, som vi gør i første halvleg og egentlig også i anden, så er der også en risiko for, at der kan ske noget i den anden ende. Og jeg var træt af den måde, vi kom bagud på – efter en standard. Der var vi lidt frustrerede, for jeg synes, vi havde fortjent bedre. Heldigvis kom vi dog tilbage, lød det fra cheftræneren, og pegede på flere af de positive ting, der skal med videre til opgøret næste uge mod FC Nordsjælland.

- Vi savner generelt at score mål. Jeg er glad for, at den ikke ender 0-0 igen, for vi har fokus på at skabe chancer og score mål, og der var en klar forbedring i dag. Det er altid vigtigt for angriberne at få scoret, så det var godt for Uhre at få proppet en ind i dag. Vi bruger fem indskiftninger, og dem der kommer ind, gør det godt for os.

- Relationerne inde centralt er fornuftige i dag, og jeg synes også, at Jung og Gammelby kommer med frem over kanterne en del gange, så nu skal vi arbejde videre på det og få det optimeret frem mod de næste kampe.

Kampen mod FC Nordsjælland er først om en uge, så det betyder, at spillerne kan få pustet lidt ud oven på et hektisk program med tre kampe på en uge.

- Det betyder en del med en uges pause efter et hårdt program med tre kampe på syv dage og med en hård kamp i torsdag mod FC Midtjylland. FC København har haft en dag mere til at restituere i. Det synes jeg ikke, man kunne se på vores spillere i dag. Men at få en uge og geare lidt ned, men samtidig arbejde på den næste kampe, bliver godt for os.

Foto: Getty Images