21. JUNI 2020 kl. 22:00
Maxsø: Der var mere at komme efter i dag

Her til aften kunne de blågule sætte et enkelt point på kontoen, da den indskiftede Mikael Uhre kunne udligne i overtiden. Det var efter opgøret en optimistisk anfører, der mente, at der var mere at hente.

- Vi begynder at gøre det bedre og bedre med bolden. Vi får sat flere ting sammen og kommer frem til store chancer.  Med lidt mere kølighed og kynisme havde vi nok også scoret i første halvleg. Det gjorde vi ikke, og derfor ender den 1-1. 

Efter en første halvleg, hvor hjemmeholdet var ovenpå rent chancemæssigt, gav det en tro på, at man i anden halvleg godt spille op med dagens gæster.

- Jeg synes, vi var gode i første halvleg, men FCK spiller også fint til tider. Vi prøvede at komme ud med noget ny energi fra anden halvlegs start, men det blev ved lige ved og næsten. Både Hjörtur (Hermannsson, red.) og Tony (Anthony Jung, red.) har et par store chancer, men sådan er det. Det er lidt irriterende, vi ikke er vågne, da de kommer foran. 

- Vi brænder nogle store chancer, og det føles bedre og bedre på banen.  Jo bedre vi står på banen, og jo færre mål vi lukker ind, så bliver det også sværere for de andre hold. Det viser vi igen i dag. Men igen, med lidt kølighed og kynisme havde vi også vundet i dag. Det er lidt frustrerende, men vi skal videre. Der en ny kamp på søndag.  

Kampen i dag viste, at holdet er på vej fremad rent form- og spillemæssigt. Efter en uge med tre uafgjorte på stribe, er der behov for en sejr i næste uge, og troen er på det, er da også intakt i truppen. 

- Det viser klart, at vi er på rette vej, men man skal også huske på, at kampen oppe i Farum søndag bliver en helt anden kamp mod et dygtigt mandskab, der spiller utrolig godt. Det bliver en anderledes kamp og et anderledes underlag, som vi skal være forberedt på. Sidst, vi var der oppe, spillede vi en rigtig fin kamp. Vi skal gå ind med samme indstilling igen. Så tror jeg også godt, vi kan tage noget med os derfra, fortalte Andreas Maxsø efter kampen

Foto: Getty Images