Niels Frederiksen: Regner med mere åben slagudveksling

20.06.2020 09:00

Mesterskabsspillet står over for det første Derby, når vi på søndag tager imod FC København. Vi går ind til kampen mod to clean sheets kampe i bagagen, og for cheftræner Niels Frederiksen er det også en af de ting, der skal tages med fra især torsdagens opgør.

- I kampen mod FC Midtjylland viste vi, at vi har en rigtig god defensiv struktur, og den skal vi holde fast i. Det er den første ting, og det bliver bestemt også vigtigt at bevare den på søndag. Den anden ting, jeg tager med fra kampen mod FCM, er den forbedring, vi havde i vores boldbesiddelse. Vi mangler helt bestemt stadig at skabe chancer, men vi tager forbedringen med og bygger videre på den.

- Vi er opmærksomme på, at vi har mødt de to hold, der er sværest at skabe chancer mod i hele ligaen. Så vi skal heller ikke slå os selv unødvendigt meget i hovedet over, at vi ikke får skabt chancer nok, selvom vi gerne havde set, at det var blevet til flere. Jeg regner samtidig med, at det bliver en anden kamp mod FCK, hvor der bliver lidt mere åben slagudveksling. 

Til søndagens kamp vil der være omkring 3000 tilskuere på lægterne, hvilket er væsentlig mere, end vi har været vant til efter Corona-pausen, men samtidig et stykke under det, man er vant til fra et Derby. Cheftræneren regner dog alligevel med, at fansene – både på tribunen og foran tv’et – kan forvente en intens kamp.

- Vi så en god intensitet i kampen mod FC Midtjylland, og selvom et Derby oftest er intenst af natur, kan vi helt sikkert tage det med ind til kampen. Kampene ligger tæt for tiden, men jeg er ikke i tvivl om, at spillerne nok skal være klar til kampen.

Der er kampstart kl. 18:00, men allerede fra ca. kl. 17 kan du begynde at varme op til kampen på Brøndby Indefra, hvis du er premium-medlem. Her blænder vi op for vores sædvanlige optaktsprogram 'Før Kampen', hvor du kan høre interviews og debatter – og måske få fingrene i den voksende bunke kamptrøjer i vores quiz. 

Foto: Getty Images