Niels Frederiksen: Vi skal ud og turde mere

18.06.2020 11:30

- Det bliver to svære kampe mod to gode modstandere, men vi tror på, at vi kan skabe resultater mod dem begge. Vi tager en kamp ad gangen, men vi går ud til begge kampe med en tro på, at vi kan vinde. 

Sådan lyder det fra cheftræner Niels Frederiksen før aftenens opgør mod FC Midtjylland på MCH Arena. Med Kevin Mensah ude med skade og Hjörtur Hermannsson og Anthony Jung med karantæne, så er der andre, der skal løfte opgaven i aften, forklarer Niels Frederiksen.

- Sådan er fodbold. Der kommer skade og karantæner i løbet af en sæson, og så er der andre, der kommer i spil. Spillerne der, står på spring til startopstillingen, træner alle sammen benhårdt hver dag og ved, hvad der forventes af dem, og hvad de skal gøre.

- Jeg er sikker på at i kampen i aften, vil de komme ind og bidrage med frisk energi og skabe noget dynamik. Og på søndag til Derby vil Jung og Hermannsson være tilbage fra karantæne og have friske ben. Så vi har lidt forskellige muligheder i morgen og på søndag, og vi har mange der gerne vil vise sig frem, fortæller cheftræneren.

Mod AGF var det minimalt med chancer, Brøndby-mandskabet fik skabt, og cheftræneren har derfor talt med spillerne om, at man skal være mere modig med bolden.

- Vi skal være gode til at angribe med flere folk og være mere modige i vores boldbesiddelse, end vi var mod AGF. Vi har talt med spillerne om, at vores mentale tilgang skal være, at vi skal turde mere og tage flere chancer i vores spil. Vi var rigtig gode til at holde AGF fra chancer i søndags og fik holdt nullet, men offensivt skal vi være bedre. Vores wingbacks skal komme med længere frem. Vores centrale midtbanespillere skal være mere tydelige med deres løb ind i feltet, og så skal vi have flere spillere op på modstanderens banehalvdel, end vi havde mod AGF.

Kampen i aften kan ses på 3+, hvor der er kickoff kl.20:00.

Foto: Getty Images