Slimane: Vi tror på sejren

14.06.2020 08:20

Anis Slimane og holdkammeraterne skal forsøge at rejse sig, når AGF i aften gæster Brøndby Stadion. Holdet kommer fra et nederlag i Horsens, hvor præstationen særligt i anden halvleg langtfra var godkendt. Slimane erkender, at der skal ændres på holdets udtryk, og det har været et fokuspunkt hele ugen. 

- Det starter på træningsbanen. Vi er allesammen enige om, at det var noget lort mod Horsens, så jeg tror ikke, der er en eneste på holdet, der ikke er klar over, vi skal ændre på det. Først og fremmest kigger man hinanden i øjnene og siger okay, vi skal ændre vores attitude, for vi kan ikke vinde fodboldkampe på 45 minutter. Det kræver fokus over alle 90 minutter. Så handler man udfra det, og gør nogle ekstra ting.  

Midtbanespilleren forventer, at hele holdet er klar til at tage ansvar og vise et helt andet udtryk, når holdet går på banen i aften. 

- Mine forventninger er, at vi skal have de tre point, og det er også det, vi tror på og går efter. Vi glæder os allesammen til at få visket tavlen ren, og komme ud at levere en stærk præstation. 

Regeringen har nu muliggjort, at der kan komme et par hundrede fans og sponsorer på stadion, og det gør Slimane overbevist om, at det kan blive udslagsgivende og afgørende. 

- Jeg er sikker på, det kommer til at have en betydning. Selv om de ikke er mange, skal de nok skabe en god kulisse. Selvfølgelig bliver det rart, at der kan komme lidt lyd på og noget opbakning. Det har vi savnet, afslutter midtbanemanden. 

Om Anis og holdkammeraterne løber med de tre point i aften, kan du se klokken 20:00, lige som du som preumium-abonnent på Brøndby Indefra kan se optaktsprogrammet 'Før kampen,' der starter omkring en time før kickoff. 

Foto: Getty Images