Brøndby IF og Carlsberg vil jagte de bedste oplevelser for fodboldfans på Brøndby Stadion

14.06.2020 19:30

Brøndby IF og Carlsberg har underskrevet en ny partneraftale, der løber frem til udgangen af 2025. Dermed fortsætter Carlsberg som Official Beer Partner i Brøndby IF, men den nye aftale rækker udover leverancen af øl og sodavand.
 
Den nye aftale vil bygge videre på den unikke fankultur i Brøndby IF. Brøndby IF og Carlsberg Danmark har ét fælles mål; at jagte de absolut bedste oplevelser for fodboldfans på Brøndby Stadion.
 
Administrerende direktør Ole Palmå fortæller, at det strategiske fokus på at styrke fællesskabet har været afgørende for den nye kontrakt mellem de to partnere, der går tilbage til 2010.
 
- I Brøndby IF ønsker vi at skabe de absolut bedste oplevelser fodboldfans kan få og sammen med Carlsberg vil vi nu jagte de bedste oplevelser for fodboldfans, når man besøger vores stadion. Med så stort et strategisk fokus på fanoplevelser og fællesskab fra Carlsberg såvel som os, så tror jeg ikke man finder et meget bedre match mellem to partnere.
 
Christopher Bak Billing, der er chef for marketing og sponsorater for Carlsberg, udtaler:
 
- Brøndby IF har skabt nogle fantastiske rammer for fanoplevelsen med bl.a. Fanzonen og Familie Loungen, og vi vil gerne bygge videre på disse initiativer. Carlsberg ønsker med denne aftale at komme endnu tættere på fansene. Vi vil gerne skabe endnu stærkere oplevelser både på og udenfor stadion for at styrke fællesskabet og oplevelsen for fansene og vores kunder.
 
Bak Billing oplyser, at det er ambitionen, at udover at skabe oplevelser der styrker fankulturen vil flere Carlsberg varianter i fremtiden komme i spil på stadion. Carlsberg vil gerne servere en lang række af Carlsbergs bedste bryg med og uden alkohol på stadion i jagten på at give de absolut bedste oplevelser for fodboldfans på Brøndby Stadion.