12. JUNI 2020 kl. 12:40
Lindstrøm: Der kommer altid en ny kamp

Sidste uges tur til Horsens er blevet behandlet i starten af ugen og fokus har været på, at der skal spilles 90 gode minutter, og at alle skal være skarpere på banen på søndag, hvor AGF kommer på besøg på Brøndby Stadion.

- Som så mange andre fodboldspillere tror jeg, man ser kampen igennem, og så er det om at komme ud på træningsbanen, arbejde hårdt og rette op på de ting, der gik galt. Det kan f.eks. være nogle indlæg, vi misser i kampen og noget offensivt, hvor de sidste pasninger og afslutninger ikke lige sidder i skabet.

- Alle vil selvfølgelig helst glemme den hurtigst muligt, men vi skal også lære fra det, så vi ser noget video på kampen, taler om det sammen, og så er det vigtigt at komme videre. Vi ved også, at der altid kommer en ny kamp, og på søndag er der tre rigtigt, vigtige point på spil. Den skal vi bare ud og vinde, fortæller Jesper ’Jobbe’ Lindstrøm, der også løfter lidt af sløret for et par af fokuspunkterne til denne uges træning.

- Vi skal stå bedre i feltet defensivt og lave nogle flere mål i offensiven. Det handler for os i offensiven at positionere os rigtigt og sparke de bolde i kassen, der kommer. Det skal trænes, og det har vi også gjort i denne uge, så jeg føler, vi er klar til på søndag.

Til søndagens kamp kan der komme 225 tilskuere ind på Brøndby Stadion. Det bliver en blanding af sæsonkortholdere og partnere, og ’Jobbe’ glæder sig til at se lidt liv på Brøndby Stadion igen – også selv om vi starter i det små.

- Det bliver super dejligt, at der må komme lidt fans på stadion igen. Der har været tomt uden dem de sidste par kampe. Vi håber, at der snart kan komme endnu flere, men det er en start, og det er super fedt.

Husk, at der på søndag er optakt til kampen på Brøndby Indefra, hvor du som abonnent kan se ’Før kampen,’ hvor der blandt andet kommer spillere og trænere forbi til en snak om dagens kamp.

Foto: Getty Images