Brøndby IF kan lukke 225 fans og partnere ind

10.06.2020 13:20

Efter tre runder af 3F Superligaen uden fans på tribunerne, bliver det nu muligt at lukke 225 tilskuere ind på stadion til vores kamp mod AGF på søndag 14. juni kl. 20:00 på Brøndby Stadion, så vi i alt er de tilladte 500 personer på stadion.

Under de nuværende restriktioner vil Brøndby IF kunne lukke ca. 225 tilskuere (fans og partnere) ind, da der vil være ca. 275 folk på arbejde på kampdagen. De ca. 275 folk på arbejde inkluderer de to Superliga-mandskaber, trænerstaberne og sundhedspersonale, samt tv-produktionsholdet, journalister og fotografer, greenkeepers, stadionpersonale, vagter og øvrige medarbejdere, der har arbejdsopgaver i forbindelse med afviklingen af kampen.

Blandt de ca. 225 tilskuere, der får adgang til kampen mod AGF, kommer vi til at udtrække en gruppe af fans, der bliver inviteret til at komme på stadion og se kampen. Gruppen af fans bliver fundet ved lodtrækning fra en pulje, som består af de sæsonkortholdere, der har været til minimum 75% af sæsonens hjemmekampe. Hver sæsonkortholder, der bliver inviteret, får mulighed for at invitere en medfan med på stadion. Hver invitation er personlig, og man skal ikke betale for billetten, og der skal oplyses navn og kontaktinformation på hver billet i henhold til COVID-19 protokoller.

- Vi er rigtig ærgerlige over, at vi kun må lukke cirka 225 fans og sponsorer ind til kampen på søndag. Det er vores håb, at myndighederne snart vil løfte det forbud, som det reelt er, og give os mulighed for at lukke endnu flere ind med udgangspunkt i de omfattende protokoller, der er blevet udarbejdet.

- Det, mener vi, så absolut er muligt og forsvarligt. Til kampen på søndag har vi taget den ekstraordinære beslutning, at vi trækker lod blandt de mest loyale sæsonkortholdere, og vi ser frem til at modtage dem og give dem en rigtig god oplevelse, men det fjerner ikke ærgrelsen over, at vi gerne ville have haft mulighed for at lukke langt flere ind, fortæller administrerende direktør Ole Palmå.

Overblik

  • - Sæsonkortholdere der har været til minimum 75% af sæsonens hjemmekampe har hvert ét lod i puljen
  • - Hver sæsonkortholder, der bliver inviteret, får mulighed for at invitere en medfan med på stadion
  • - Invitationen er gratis. Man skal ikke betale for billetten
  • - Ens lod i puljen udgår når man er blevet trukket. Man vil dermed ikke indgå i kommende lodtrækninger for de resterende hjemmekampe i Mesterskabsspillet, så længe der kun er mulighed for at lukke 225 tilskuere ind
  • - De udtrukne sæsonkortholdere vil blive kontaktet direkte

Foto: Getty Images