7. JUNI 2020 kl. 19:45
Rosted: Vi må ikke spille to så forskellige halvlege

Efter et nedelag på 3-2 på udebane mod AC Horsens, var det en nedtrykt Sigurd Rosted, der satte et par ord på grundspillets sidste kamp.

- Vi starter rigtig godt. Vi står måske lavt i de første 15-20 minutter, men vi tillader ikke Horsens de store chancer, og omvendt får vi tilspillet os nogle gode chancer, så det er en godkendt første halvleg, lød det efter kampen fra målscorer Sigurd Rosted, men anden halvleg var den norske stopper alt andet end tilfreds med.

- Efter pausen kommer vi til at stå alt for spredt og giver Horsens lov til at slå indlæg. Det er som om, at vi stopper med at spille, og det er for dårligt. Det er svært at sætte ord på, hvad det er, der sker, men vi må ikke spille to så forskellige halvlege.

Trods nederlaget var der en lille smule at glæde sig over for Rosted, der fik scoret til 2-2 på et flot hovedstød. Det var dog uden det store smil, at nordmanden fortalte om sin scoring.

- Jeg har for mine tidligere klubber scoret en del mål, men det er ikke rigtig lykkedes for mig at komme i gang med det for Brøndby IF før i dag, så det var selvfølgelig dejligt at se den gå ind. Men når det er sagt, så er mit fokus på, at vi kommer til at gøre det bedst muligt i det kommende slutspil.

Foto: Getty Images