2. JUNI 2020 kl. 22:20
Matchvinderen Jobbe: Et mål er et mål

Der var endelig fodbold på Brøndby Stadion igen, da Sønderjyske her til aften blev besejret med 1-0. Matchvinderen blev indskiftede Jesper 'Jobbe' Lindstrøm, der køligt sendte bolden i det lange hjørne i anden halvleg. Og målscoreren selv beskrev scoringen således:

- Jeg får en lang bold i dybden af Lasse, og jeg tager den ned i banen for at slå et indlæg, men jeg kan se, at forsvareren trækker med ned, så det var en gylden mulighed for at skyde den i det lange hjørne, fortalte 'Jobbe', der dog måtte undvære jublen med fansene.

- Det er lidt underligt, men alle ved, at der ikke er nogen på lægterne, som man kan fejre målet med. Men et mål er et mål, og vi vinder og får de tre point, samtidig med at vi holder clean sheet.

Interviewet med Jesper Lindstrøm kan ses i fuld længde på Brøndby Indefra under det længere nedtaktsformat, hvor du kommer helt tæt på alt det, der sker efter en fodboldkamp.

Foto: Getty Images