31. MAJ 2020 kl. 17:55
Gule og blå nyheder i Brøndby Shoppen

Nu ruller bolden igen i 3F Superligaen, men det er jo desværre fortsat uden tilskuere på stadion. Det bliver derfor i mindre fællesskaber end normalt, at fansene kommer til at opleve Brøndby IF's kampe.  

Men vi fortsætter selvfølgelig med at gøres vores for, at I kan skabe en blågul stemning hjemme foran fjernsynet, så derfor har vi fået lidt nyheder hjem i shoppen.

En af nyhederne er en ny tøjlinje med den velkendte 'brønd', der er lavet i en grafisk version, som er designet særligt til vores fan-merchandise. Linjen kommer med en varm, gul t-shirt og hættetrøje samt en navy t-shirt.  T-shirts er i 100% bomuld, og hætttrøjen er 80% bomuld og 20% polyester. 

Du kan købe de nye produkter online her eller i Brøndby Shoppen på Brøndby Stadion.