Niels Frederiksen: Tid til at bearbejde de sidste indtryk

27.05.2020 13:35

Gårsdagens træningskampe mod henholdsvis Lyngby BK og Hvidovre IF var en af de sidste muligheder for Niels Frederiksen og trænerstaben for at finjustere holdet frem mod 3F Superligaens tilbagevenden på tirsdag. Det efterlod cheftræneren med flere blandede indtryk og idéer om, hvad der skal arbejdes videre med på træningsbanen. 

- Kampene i dag (i går, red.) gav mange forskellige svar, både gode og mindre gode. Der var ting, der fungerede, faktisk i begge kampe, og så var der også noget, jeg ikke synes var godt nok. Vi fik set alle spillerne spille relativt mange minutter, og der var nogle, der efterlod bedre indtryk end andre, men sådan vil det altid være, når vi spiller sådan et par kampe her. Nu skal vi først og fremmest have bearbejdet de indtryk, vi sidder tilbage med, og så skal vi have planlægt den sidste uge, frem mod det bliver alvor. 

Cheftræneren havde inden de to opgør sagt, at det handlede om at give spillerne så mange minutter i benene som muligt, og se dem an i afgørende kampsituationer. 

- Vi har set spillerne i træning, men det er noget andet at se dem i kamp. Der fik vi en masse fine indtryk i dag, vi nu skal bruge lidt tid på at bearbejde og så komme videre derfra. Der er flere ting, vi skal arbejde med. Vi havde udfordringer med at få skabt de muligheder, som vi skal have skabt. Presspillet skal vi også have arbejdet med, sommetider sad det lige i skabet, og andre gange gjorde det ikke, så der er flere ting, vi skal have kigget på. 

Selvom træningskampe tit går hen at bliver en anderledes forstilling, end når der er point på spil, så erkender Niels Frederiksen at kampene var gode for erfaringen frem mod de tilskuerløse kamp.  

- Vi prøvede at køre kampene fuldstændig, som det bliver på tirsdag, når vi skal møde SønderjyskE. Vi fik et godt indtryk af det, men det kan også være, der er nogle ting vi skal have justeret lidt på, så det kommer til at foregå lidt bedre - også alt det udenfor banen. Det er nogle andre rammer, og det er meget op til spillerne. De bliver ikke båret frem af fansene, som de plejer at gøre. De skal sørge for at være selvmotiverende, og der fik vi også nogle erfaringer i dag, som vi kan tage med os videre. Det er klart, at vi også har snakket med spillerne om det, men de er jo professionelle, så det skal de nok kunne håndtere, afslutter Frederiksen. 

Næste gang vi skal i kamp, er når 3F Superligaen vender tilbage og SønderjyskE gæster Brøndby Stadion, på tirsdag 2. juni med kickoff klokken 19:00. 

Foto: Getty Images