22. MAJ 2020 kl. 11:45
Hermannsson: Det handler ikke om resultatet lige nu

- Det var godt at være tilbage på banen. Desværre med et skidt resultat, men det handler ikke om resultatet lige nu. Det var fedt at være tilbage på banen med drengene. Det har vi glædet os til, lød det fra Hjörtur Hermannsson, da han inden dagens træning kiggede tilbage på kampen mod Lyngby BK i aftes.

Og hvis man ser bort fra alle de foranstaltninger omkring kampene, som er nødvendige på baggrund af COVID-19, var det stadig en lidt underlig oplevelse for den islandske stopper. Der manglede nemlig noget.

- Det var lidt mærkeligt uden tilskuere, for selv til vores træningskampe plejer der at være mange tilskuere. Det var der ikke i går. Selvfølgelig er det også mærkeligt med alle de forholdsregler, der er omkring kampene.

- Vi har trænet hårdt de sidste par uger, men det var fint at komme i gang, og når man spiller kamp, så spiller man kamp. Det er uanset om der har været to måneder eller to ugers pause. Lyngby skaber ikke så meget, men de scorer på to dødbolde. Det er ikke godt nok, men vi arbejder videre.

Med træningen lige på trapperne sætter Hermannsson, der bar anførerbindet i anden halvdel af kampen i aftes, et par hurtige ord på de kommende træninger.

- Vi fortsætter med at træne godt og få set på de ting, der ikke gik så godt, men vi skal også huske at tage de ting med, der gik godt, for det gik godt på flere områder i går. Tirsdag bliver en anden kamp. Det bliver to gange 45 minutter, og der skal vi vise, at vi er klar til turneringen, når den starter igen.

Træningskampen på tirsdag mod Lyngby BK bliver vist live på Brøndby Indefra og Viaplay.

Foto: Getty Images