19. MAJ 2020 kl. 10:00
Træningskampe mod Lyngby BK

3F Superligaen genoptages om små to ugers tid, og her skal Brøndby IF møde Sønderjyske på Brøndby Stadion tirsdag 2. juni kl.19:00 i det, der er runde 25.

Spillerne påbegyndte holdtræningen i sidste uge og for at finde kampformen, skal der spilles to træningskampe mod Lyngby BK. Grundet myndighedernes påbud vil de to træningskampe være uden tilskuere, ligesom også 3F Superligaen afvikles uden tilskuere, men træningskampene vil blive vist på Brøndby Indefra og Viaplay.

Fodbolddirektør Carsten V. Jensen fortæller her om de to træningskampe:

- Superliga-truppen er i fuld gang med holdtræningen, og nu er det vigtigt at få lidt kampe i benene. Vi har på den baggrund aftalt to træningskampe med Lyngby BK. Den første kamp foregår i Lyngby, og her spiller vi tre halvlege af 40 minutter hver, da begge hold har ønsket at få så mange af spillerne i kamp. Den efterfølgende kamp spilles på Brøndby Stadion en uge senere, og her vil kampen bestå af de sædvanlige to halvlege på 45 minutter hver. Kampene vil give spillerne noget vigtig kamptræning, men det giver også staben omkring truppen god læring i at håndtere og afvikle kampe under de nye protokoller.

Træningskampene uden tilskuere spilles torsdag 21. maj kl.18:00 i Lyngby og tirsdag 26. maj kl.13:00 i Brøndby. Begge kampe vises på henholdsvis Brøndby Indefra og Viaplay. Der vil ikke være adgang til de to kampe for medier.

Foto: Getty Images