19. MAJ 2020 kl. 12:23
Frendrup: Alle på holdet glæder sig

I denne sæson har midtbanespilleren Morten Frendrup spillet 14 kampe. To måneder efter corona-krisen suspenderede 3F Superligaen på ubestemt tid, er der nu endelig tid til at han igen kan komme i kamp med sine holdkammerater. Brøndby IF spiller nemlig to træningskampe mod Lyngby BK, og det glæder Frendrup sig til.

- Det bliver utrolig dejligt at komme ud og spille kamp igen. Jeg har savnet duellerne og konkurrenceelementet. Allerede det at få lov til at træne med fuldt ud med holdkammeraterne var en forløsning, så det bliver rigtig fedt, at vi nu skal ud og teste os selv af i kamp.

Frendrup fortæller ligeledes, at holdet har set godt ud til træning, og at de er klar til at tage imod Sønderjyske om to uger.

- Nu har vi trænet i halvanden uges tid, og jeg syntes vi har set gode ud til træning, så jeg er sikker på, at vi er klar, når sæsonen starter. Alle på holdet glæder sig til at komme ud spille kamp. Det er jo derfor, vi spiller fodbold.

- Nu skal vi bruge de to træningskampe til at lægge yderligere på vores spil og få nogle flere kilometer i benene og i hovedet, og så er vi klar til at tage imod SønderjyskE.

Brøndby IF spiller torsdag aften kl.18:00 den første af de to træningskampe mod Lyngby BK. Kampen spilles på Lyngby Stadion uden tilskuere, men kan streames på Brøndby Indefra og Viaplay. I næste uge spilles den anden træningskamp mod Lyngby BK på Brøndby Stadion. Kampen finder sted tirsdag 26. maj kl. 13:00 og vil ligeledes blive streamet på Brøndby Indefra og Viaplay.