30. APRIL 2020 kl. 08:16
Hurtigst sælgende Brøndby-trøje nogensinde

Siden vi i fredags lancerede ’Aldrig Alene’-trøjen, er det gået rigtig stærkt – faktisk så stærkt, at det er den hurtigst sælgende Brøndby-trøje nogensinde. Det fortæller marketingchef Thoms Skov.

- Vi har nu rundet 5.000 solgte på fem dage eller sagt på en anden måde; siden lanceringen i fredags har vi langet en trøje over den virtuelle disk oftere end hvert andet minut døgnet rundt.

- Vi vidste, at trøjen ville blive populær blandt fansene, for det er dem selv, der har efterspurgt produktionen af den, men at det skulle komme til at gå så stærkt, er ganske enkelt imponerende. Det siger alt om Brøndby-fansene, og hvor meget de vil gøre, for at vise og give deres opbakning til klubben i en svær tid. Det er vi dybt taknemmelige for.

Men det er ikke kun gennem ’Aldrig Alene’-trøjen, at de blågule fans viser deres hjælp til Brøndby IF. Gennem billet-vouchers køber mange fans billetter, som de forærer til Fanafdelingen, der herefter fordeler dem til andre, der ikke har de samme økonomiske muligheder for at bruge penge på oplevelser.

- På den måde hjælper fans andre fans, og det er rørende at se sammenholdet og fællesskabet i aktion på den måde, siger Thomas Skov.

Du kan stadig nå at bestille ’Aldrig Alene’-trøjen her. Bestillingsperioden løber frem til 15. maj, og trøjen leveres omkring 1. august.

Ønsker du at købe billetvouchers og hjælpe både klubben og give medfans en oplevelse, kan du gøre det her.