17. APRIL 2020 kl. 14:05
Maxsø: Vi står sammen om det her

I går blev det meldt ud, at Superliga-truppen, den sportslige ledelse, den kommercielle og administrative ledelse samt direktionen i klubben givet håndslag på at gå 20 procent ned i løn i tre måneder. Det sker på baggrund af myndighedernes nedlukning af det danske samfund og suspenderingen af 3F Superligaen på ubestemt.

Brøndby IF’s anfører Andreas Maxsø forklarer.

- Vi begyndte snakken for nogle uger siden, hvor vi mødtes med CV og Ole (direktionen, red.) og gennemgik situationen i klubben. I den her tid, hvor klubben ikke må spille, og dermed ikke har de samme indtægter som normalt, så var vi som spillertrup samlet om, at vi ønskede at bidrage. Vi står sammen om det her, da det ikke blot handler om os spillere, men også staben, administrationen og klubben som helhed.

Selvom der for nuværende ikke er mulighed for at støtte holdet på tribunen, så har Brøndby-fans de seneste uger støttet klubben på forskellig vis og på den måde bakket op om klubben under den Corona-krise, der p.t. har ramt Danmark. Det er noget som anføreren er taknemmelig for.

- Jeg har selvfølgelig lagt mærke til den store opbakning og støtte, der er til klubben, samt initiativer som klubbens fans har sat i søen de seneste par uger. Det gør en forskel, og det er virkelig fedt for os spillere at se, hvordan fans og klub rykker tættere sammen i en svær og uvis tid.