CV: Trænerne og spillerne viser stor disciplin og motivation i en vanskelig situation

06.04.2020 13:42

3F Superligaen har nu ligget stille i tre uger, og savnet blandt fodboldfans er stort. Hos Brøndby IF’s fodbolddirektør, Carsten V. Jensen, er hverdagen forandret i forhold til normalen, men der skal stadig arbejdes.

- Verden omkring os er i forandring, og der er lige nu langt vigtigere ting end fodbold på dagsordenen. Dagligdagen er derfor markant anderledes p.t., hvor meget jo klares via telefon og videomøder. Men jeg tager stadig ud på stadion og har mine rutiner, hvor jeg blandt andet mødes med Ole (Palmå, adm. direktør) og gennemgår den seneste udvikling i samfundet, hvilken indflydelse det har på os, og hvilke forholdsregler vi bør tage. Vi har en løbende dialog med Divisionsforeningen og de øvrige klubber, hvor vi deler erfaringer i denne ekstraordinære situation og prøver at se ud i en fremtid, der er svær at spå om. Derudover har jeg bl.a. jævnlige snakke med Christian Larsen og Klavs Rasmussen fra Brøndby Masterclass om, hvordan vi griber tiden der kommer an, da vi jo, uanset Corona-krise, fortsat skal sikre, at vi fastholder dialogen om, hvordan vi fortsat skaber udvikling på de relevante områder i Brøndby Masterclass.

- Det samme gælder for Superliga-truppen. Vi gør, hvad vi kan for at fastholde spillernes grundform. Vi har trods perioden uden kampe fastholdt et stærkt træner-setup, så drengene får den bedst mulige support i en vanskelig periode. Spillerne holdes i gang, og træner-teamet har muligheden for at veksle mellem at guide spillernes selvtræning derhjemme eller træning i små grupper af fire-fem spillere på et stort, lukket træningsareal, naturligvis under de anvisninger der er givet af Divisionsforeningen og myndighederne. I den alvorlige og vanskelige situation vi er midt i, skal der lyde stor ros til trænerstaben og spillerne for at opretholde stor disciplin og motivation i dagligdagen. Men som alle andre steder i samfundet ser vi også frem til at situationen forbedrer sig, og vi kan begynde at nærme os noget, der ligner en normal hverdag.