6. MARTS 2020 kl. 11:55
Information til fans om kommende kampe

Myndighederne har netop oplyst, at de anbefaler at arrangementer med mere end 1.000 mennesker enten udskydes eller aflyses. Vi er i dialog med Divisionsforeningen om konsekvenserne af denne anbefaling og arbejder på højtryk for at få svar på alle spørgsmål omkring billetsalg og praktiske forhold omkring afvikling af kampe. 

Følg med her på brondby.com og Brøndby Indefra for yderligere information i takt med, at vi får svar på spørgsmålene.

Sportsdirektør Carsten V. Jensen udtaler:

- Vi har ligesom mange andre holdt os løbende orienteret om udvikling i Coronavirussen i det danske samfund. Vi håber, at der er forståelse for, at vi p.t. ikke har alle svar rede lige nu, da vi ikke har stået i denne komplekse situation før. Vi har en god dialog med Divisionsforeningen og de øvrige klubber - heriblandt FC Nordsjælland, som vi møder på søndag, og SønderjyskE, som vi spiller mod næste mandag.