28. FEBRUAR 2020 kl. 13:55
Tibbling: Timingen er ved at være tilbage

Simon Tibbling er trods vinterkulden ved at spille sig tilbage i varmen efter en længere skadesperiode, der holdt ham ude fra banen det meste af efteråret. En god opstart har betydet, at svenskeren har bidraget med et godt indhop i Aalborg, der gør, at han nu banker på til startopstillingen. Ifølge Tibbling går det da også i den rigtige retning. 

- Jeg synes, det bliver bedre og bedre. Det er klart, at når du har været ude i lang tid, så tager det tid at finde tilbage til timingen og det rette flow. Det handler om at spille kontinuerligt igen, så alle de minutter, du får på banen, er et skridt i den rigtige retning. Jeg arbejder hårdt på at præstere godt og få mere spilletid. Følelsen i kroppen er god, og formen er ved at være der, fortæller Tibbling. 

Ligesom holdkammeraterne glæder Tibbling sig nu til at tage hul på forårspremieren på Brøndby Stadion, når Lyngby BK kommer på besøg. Svenskeren forventer en kamp, hvor særligt aggresiviteten og holdets udtryk bliver vigtigt for kampens udfald.  

- Vi skal altid spille på samme måde. Vi vil gerne være aggressive og vinde bolden højt - det er uanset hvem modstanderen er. Kampene bliver oftest lidt anderledes, når vi spiller hjemme, hvor modstanderen oftest har en tendens til at stille sig dybt på banen, modsat når vi er på besøg hos dem. Vi skal spille med stor tålmodighed, og så bliver fart og tempo i spillet nøglen til sejr. 

- Det er altid specielt at spille hjemme på Brøndby Stadion, vi glæder os til at komme hjem og spille foran fansene i vante rammer på søndag og forhåbentlig give dem tre point. 

Har du ikke købt din billet til opgøret på søndag, så kan du gøre det lige her

Foto: Getty Images