29. FEBRUAR 2020 kl. 08:20
Schwäbe: God spillemæssig start

Marvin Schwäbe ser tilbage på en god spillemæssig start, som har sat gang i flere af de unge. Tyskeren håber, at det er noget, holdet kan videreføre til forårspremieren hjemme på Brøndby Stadion, hvor det i høj grad handler om de tre point. 

- Vi er generelt et meget yngre hold her i foråret, end vi var i efteråret, men vi skal se fremad, og det skal være med til at udvikle os. Starten på foråret har været god. Jeg synes, vi har spillet godt, og måske endnu mere som et hold. Det er selvfølgelig altid fint, at have spillet nogle gode kampe, men i sidste ende er det resultaterne der tæller. Jeg har en forhåbning om, at vi kan spille en endnu bedre kamp mod Lyngby, og forhåbentlig ramme nogle af de takter, vi så i den første kamp i Odense, siger Schwäbe. 

Målmanden er heller ikke i tvivl om, at hjemmebanefordelen vil give et boost til søndagens kamp, selv om han generelt er af den opfattelse, at de fleste kampe følelse som hjemmekampe, med den opbakning ham og holdkammeraterne altid har i ryggen. 

- Uanset om vi spiller ude eller hjemme, så er fansene der. Jeg er af den overbevisning, at langt de fleste udekampe næsten føles som at spille hjemme. Det bliver selvfølgelig noget specielt, at spille på Brøndby Stadion igen. På eget græs vil vi altid vinde alle kampe og give noget tilbage til fansene, og det skal også komme til udtryk på søndag. 

- Vi må se, hvad det bliver for en kamp. Det kan være de også møder os højt, det ved vi ikke endnu. Vi skal koncentrere os og fokusere på vores eget spil, og så skal vi stå godt i defensiven. Gør vi det, burde der også være gode chancer for succes. 

Du kan stadig nå at sikre dig en billet til søndagens opgør lige her.

Foto: Getty Images