28. FEBRUAR 2020 kl. 11:15
Frendrup: Bliver dejligt at komme hjem til Brøndby Stadion

Forårssæsonen er startet med to udekampe, men på søndag er Drengene fra Vestegnen tilbage på Brøndby Stadion, og det er en trup, der glæder sig til at blive sluppet løs på hjemmebane på søndag mod Lyngby BK kl. 16:00.

- Det bliver utroligt dejligt at komme tilbage og spille på Brøndby Stadion, men jeg vil også sige, at det jo næsten har føltes som hjemmebane i både Odense og Aalborg. Men at komme rigtig hjem bliver dejligt, lyder det fra Morten Frendrup, der har været imponeret over opbakningen i de to første kampe efter vinterpausen.

- Det har været virkelig fedt at mærke opbakningen på udebane, både når vi var foran og bagud. Man har virkelig kunne mærke fansene, og det er noget, vi sætter rigtig meget pris på.

Kampen mod Lyngby bliver en anderledes opgave end de to foregående, men selv om nogle ting skal gribes an på en lidt anden måde, er der også ting, som spillerne skal holde fast i.

- Vi kommer nok til at tage lidt mere initiativ på bolden, men vi skal holde fast i vores måde at spille på mod bolden. Der skal vi fortsat være aggressive og presse dem højt. Der skal jeg holde styr på presset og restforsvaret, og når vi er på bolden, håber jeg, at jeg kan hjælpe til i det fremadrettede spil også, siger den unge midtbanespiller.

Hvis du spiller på en sejr på 2-0 til Brøndby IF hos Betfair, kan du få odds 8.0.

Op til foråret er Kamil Wilczek, Dominik Kaiser og Hany Mukhtar skiftet væk fra Brøndby IF, men selv om det er store og kampafgørende navne, der ikke længere figurerer i den gule trøje, så har det ikke haft en negativ effekt på truppen – snarere tværtimod. Det har vækket en sult i mange spillere og specielt i de unge.

- Jeg kan tydeligt mærke, hvordan vi er rykket tættere sammen. Det står og falder ikke med enkeltpersoner. Det er med hele holdet, og er der én, der ikke er der, så går det udover hele holdet, men træder alle op, så er vi der som hold.

- Der har været en masse snak udefra, og vi vil gerne bevise, at vi også kan levere uden profiler som Kamil, Kaiser og Mukhtar. Vi vil gerne ud at vise en masse, og vi har stor tro på tingene, og den tro skal også være med til at hente tre point på søndag.

Morten Frendrup og resten af holdet står klar kl. 16 søndag eftermiddag, og har du ikke allerede købt billet til kampen, kan du købe din(e) lige her.

Foto: Getty Images