Slimane om debut: Det var en stor dag for mig

16.02.2020 21:50

Startskuddet til forårssæsonen lød for vores vedkommende her til aften i Odense, og den blev skudt i gang med en dejlig sejr over OB. 2-0 blev resultatet, og debutanten Anis Slimane spillede alle 90 minutter på midtbanen.

Efter kampen kunne det unge talent se tilbage på den seneste tid op til debuten.

- Det har været hårdt. Det har ikke bare været nemt – jeg har skullet arbejde rigtig hårdt, men jeg har fået vildt meget hjælp fra trænerne og holdkammeraterne. Så det har været fantastisk på samme tid. Hver dag har der været en af de ældre og erfarne spillere, der har taget fat i mig og givet mig gode råd og hjulpet mig. Så jeg har følt, at alle vil mig det bedste, og det er en dejlig følelse, fortalte Slimane, der inden kampen fik sin første fenebahce fra fansene.

- Det var en helt ubeskrivelig følelse. Jeg kunne godt mærke varmen i kroppen og kuldegysningerne, da jeg skulle ned til fansene. Det er jo noget, jeg har glædet mig til i så mange år, så det var en kæmpe drøm, der gik i opfyldelse.

Det var ikke en nem kamp at få debut i, men som opgøret skred frem, følte Slimane, at han også selv begyndte at finde rytmen.

- Jeg skulle vænne mig til nogle forskellige ting. Det var første Superliga-kamp, der var mange mennesker, men banen var selvfølgelig det sværeste at vænne sig til. Jeg kunne godt mærke, at jeg lige skulle fornemme, hvordan berøringerne skulle være, men efter 15-20 minutter synes jeg, at jeg kom ind i kampen, og i anden halvleg havde jeg nogle fine aktioner og generelt bedre styr på bolden.

Efter kampen var det tid til at fejre den flotte sejr med de mange medrejsende fans, og det var også noget, der gjorde indtryk på Slimane.

- Jeg fik kæmpe kuldegysninger, og jeg vidste ikke, hvad jeg skulle gøre eller sige. De er der jo bare hele tiden – om vi er bagud, foran eller kæmper lidt med spillet. Det var helt fantastisk at fejre sejren med dem.

- Det var en stor dag for mig. Det var min første Superliga-kamp, og det var en kæmpestor oplevelse. Men for mig handler det om at bevare roen og fokusere på de ting, jeg skal forbedre, og det begynder jo allerede med træning i morgen.

Foto: Getty Images