Jung: Skal tage mere ejerskab for hinanden

30.01.2020 20:05

På træningslejren er Brøndby IF’s nummer 3, Anthony Jung, meget tilfreds med, at opstarten nu er nået til den fase, hvor fokus er mere på boldspillet end styrkelokalet.

- Banen er rigtig god hernede, og når banen er god, så står man og tripper for at komme ud og spille bold. Vi arbejder med en masse detaljer, og der bliver gået til den. På søndag er der to uger til OB-kampen (16. februar, red.), så man kan så småt godt begynde at mærke, at træningspassene bliver kortere, men samtidig også mere intense. Der er rigtig god stemning, og når solen skinner som i dag, så nyder man træningerne med bolden.

Den tyske venstreback fortæller samtidig, at han har meget fokus på at holdet skal løfte hinanden.

- Vi har naturligvis stadig meget arbejde foran os. Vi har tidligere på måneden sagt farvel til et par dygtige spillere, men for mig handler det ikke om, at dem, der går ind og erstatter dem i startelleveren, skal gå ind og ramme det samme niveau. Det vigtigste er, at vi som hold arbejder sammen og løfter hinanden ved at tage mere ejerskab for hinanden. Det skal vi vise hver dag til træning, og det giver os et stærkt sammenhold.