Info om Brøndby Indefra fra træningslejren i Portugal

27.01.2020 13:25

På den kommende træningslejr i Portugal vil der blive produceret masser af indhold til Brøndby IF’s platforme, ligesom der vil blive skruet op for premium-indhold til abonnenter som ’Træningslejren Indefra’, spiller-takeovers, live træning og andet. Der vil ligeledes være konkurrencer for premium-abonnenter, hvor man blandt andet kan vinde signerede spillertrøjer, billetter og merchandise.

Meld som altid gerne ind om idéer til indhold, I ønsker produceret på Brøndby Indefra via [email protected]

Med et premium-abonnement på Brøndby Indefra er der adgang til livestream af Brøndby IF’s trænings- og reserveholdskampe, når omstændighederne gør det muligt at streame live. Desværre gør omstændighederne i forbindelse med vores træningskampe i Portugal, at det ikke er muligt at streame de tre kampe i Atlantic Cup. Arrangøren af Atlantic Cup har valgt at sælge rettighederne til et medieselskab, der har udbudt rettighederne til diverse medier uden om os.

Dette er meget beklageligt og en procedure, der ikke vil blive gentaget på fremtidige træningslejre. Som en erkendtlighed for de manglende træningskampe fra Portugal på Brøndby Indefra, vil alle premium-abonnenter få tilsendt et link, hvor man kan gå ind og trække to billetter til to valgfrie kampe (eksklusiv et evt. Derby mod FC København, red.) – altså to gange to billetter. Billetterne er ikke personlige og kan derfor deles med venner og familie.

Når spillerne vender hjem fra træningslejr, spilles den sidste træningskamp før forårssæsonen begynder, og her er modstanderen SønderjyskE. Den træningskamp vil blive vist på Brøndby Indefra som Premium-indhold.