23. JANUAR 2020 kl. 12:20
Faninfo til træningskampen mod Hvidovre IF

På lørdag skal vi i gang med anden træningskamp i opstarten, når Hvidovre IF kommer forbi bane 1 i Brøndby. Det vil som sagt være muligt at se kampen fra sidelinjen, og hvis du har tænkt dig at tage turen til Vestegnen for at se de blågule i aktion, har vi her nogle informationer til dig.

Kampen fløjtes i gang kl. 13:00 og bliver spillet på bane 1, som ligger bag stadion mod øst. Der vil være fri adgang gennem tilskuerindgangene og fri ståplads udenfor banehegnet på de tildelte tilskuerområder, som du kan se på grafikken herunder. Der vil ligeledes være adgang til volden på langsiden, men pas på kanten, da der kan være glat.

Benyt tilskuerindgangen til volden, når du går op og ned fra volden, som du også kan se på grafikken.Det er ikke tilladt at gå ned fra volden til baneområdet.

Kl. 12:00 vil Ebbe Skovdahl Fan Lounge åbnes.

Vi streamer også kampen på appen Brøndby Indefra, hvor du kan følge med, hvis du er premium-medlem.