22. JANUAR 2020 kl. 12:06
Ole Palmå: Opbakning viser tiltro til strategien

Som netop offentliggjort har hovedaktionær Jan Bech Andersen og aktionær Torben Bjørn Christensen valgt at konvertere den fulde gæld, Brøndbyernes IF A/S har til de to aktionærer, til aktier ved den kommende emission. Samtidig har Jan Bech Andersen tillige bekræftet, at han frem til og med 30. september 2021, vil støtte selskabet økonomisk i det omfang, det er nødvendigt.

Erklæringen om økonomisk støtte er beløbsbegrænset til 53 mio. kr. fratrukket det kontantprovenu - ej gældskonverteringer - som Brøndbyernes I.F. Fodbold A/S modtager i forbindelse med den kommende emission.

For administrerende direktør Ole Palmå er det en understregning af troen på det arbejde og den retning, som direktionen og bestyrelsen i samarbejde har udstukket for de kommende år.

- Vi har i dag fået tilsagn fra ikke bare vores hovedaktionær Jan Bech Andersen, men også fra bestyrelsesmedlem og aktionær Torben Bjørn Christensen, om, at de begge konverterer vores gæld til dem til aktier i forbindelse den kommende emission. Det understreger for os troen på, at retningen for klubben, vi som direktion sammen med bestyrelsen har lagt for de kommende år i strategi 6.4, er den rigtige retning for Brøndby IF.

- Beløbsgrænsen på støtteerklæringen fra Jan Bech Andersen er et naturligt næste skridt i den forstand, at både vi og Jan ønsker et Brøndby IF i økonomisk balance. De 53 mio. kr., der kan komme i spil, er for at kunne afdække eventuelle udfald, der måtte komme i forhold til den kommende emissions provenu og de budgetforudsætninger, vi har lagt for de kommende år. Tilsagnene fra Jan og Torben, betyder, at vi nu kan fortsætte det arbejde, vi allerede er godt i gang med både sportsligt og kommercielt, understreger Ole Palmå.